Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅNGTEXT


Börja om på noll?

Över åkern flyger en fågel
den drar en mask ur jorden
Vid Nordhem hör jag glasklirr
där sitter dom vid borden

Du har gått nu
din kopp står kvar på bordet
Det var väl fint att vi gjorde det
fast vi inte borde det

Du har gått nu
din kofta är på golvet
vi började på noll igen
men det blev fel
det blev en hel del

Du har gått nu
jag ser din rygg i fönstret
i glaset speglas mönstret
i gatan blänker regnet o rinner ner

Du har gått nu
från radion hör jag röster
då värker det i bröstet
över nåt vi aldrig fick
över nåt som inte gick

Över åkern flyger en fågel
den drar en mask ur jorden
Vid Nordhem hör jag glasklirr
där sitter dom vid borden

Har jag tappat bort eller funnit
har jag förlorat eller vunnit
Det går en krokig väg emellan
Det går en krokig väg emellan

Men, då lyfter jag telefonen och säger
Du jag kommer med din jacka (som du glömde)
Men, då sätter jag på kaffe (säger den andra)
Så börjar vi på noll

Du har gått nu
Din kopp står kvar på bordet
Det var fint att vi gjorde det
Så om jag bara torde
Då börjar vi på noll




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gunilla Gränsbo
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-09 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Gränsbo
Gunilla Gränsbo