Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internationella kvinnodagen.


8 mars

Av Julia Engström.

Våra röster ska höras.
Vi ska bråka och störas.

För det är på liv och död.
Så många kvinnor i nöd.

Vi krossar borgarnas etablissemang.
Med vårt brinnande engagemang.

Vi ska vara stenen i skon på kapitalet.
Kraften som river upp Nato-avtalet.

Tillsammans ska vi höras.
Vi ska bråka och störas.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-09 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP