Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Privat foto…..Stelfrusna


Hembullar

En hembulle till, knatte Fnatte som en till tjatte plockas fram ur frysen som i
stelfrusna likt som sju, men med ett mjukt hjärta inlagt i baket inuti, tinar snabbt bullarna upp … lite kärlek vet du! …
…Mjuktinar fort, minst sagt till tugg mumsigt med saften, gästerna…
Och på fatet liggande lika som lockande kringlans,
näst intill utseende så drömlikt att, man smälter…
Och till ett av den snyggaste servett prydnad ett wow

Dom tre som ligger och lockar här ja nog;
Sant att de frestar som en
mums tugga och såklart tillredda åt de små

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 20:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hembakt är bäst, innehållet i dikten helt överensstämmande med sanningen
2024-03-10

    Sefarge VIP
Åhh minns att mammas
Bullar de tryggaste
o godaste var!
;)
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP