Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om John Lennon.


IMAGINE.

Av Julia Engström.

Okej, om jag någonsin blir rik.
Ska jag fortfarande vara mig lik.

Jag ska bädda min egen säng.
Pengar ska inte få göra mig bäng.

Världens kändaste fredslåt.
Skrevs nog med gott uppsåt.

Föreställ dig att vi lever livet i fred.
De orden gör mig märkligt vred.

För allt jag kan tänka på är hon som städar.
Nu tycker du kanske att jag Lennon hädar.

Jag tycker att han kunde ha städat sin egen skit.
Men att drömma om fred kanske var ett himla slit?







Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-10 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP