Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Kväv inte en eld som brinner brasan i seger tecken


I spisen en brasa som har tagit sig

Ge rum för brasan i seger tecken
och lägg på pinnarna som trivs med varandra
jag lovar en härlig fyr
**
Och kväv inte en eld som sakta har börjat brinna
…var försiktig!…
Tillåt elden ostört att ta sig in i brasans fyr rum i ett för alla
sina
trevande lågor av värme som på trivsel med sina vänner

Samla gärna in och lägg på fin ved
när det ”fjuttat” till ordentligt som även är toppen som
*eld tändare så att brasan kan känna sig ompysslad*
Nöjdare eld desto bättre värme i plattor för mat brödbak och annat
…Och …som smittar av sig värme strålarna ända djupt in i själar

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP