Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var snäll mot min TV!!

 

Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Det är jag och min TV.
Jag är inte alls manisk!
Jag är inte alls manisk!
Kom inte och påstå att
jag är sinnessjuk!!
Det har alltid varit jag
och min älskade TV,
min TV, ända sedan
tidernas begynnelse.
Jag gillar min vän TV:n
och TV:n gillar mig, vi
är oskiljaktiga.
Det är jag och min TV.
Kom och umgås med
mig och min vän TV:n.
Kom så tittar vi på
Lisbeth Åkerman på
Rapport, visst är hon
magisk när hon
trollbinder en med sin
blick så att man blir
glad även av de onda
nyheterna, kom och
älska allt som visas
på TV, det är jag och
min TV, min mysiga TV.
Var snäll mot min TV!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP