Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen skälver


Själen skälver
Känslig för kärlek
Trött av tårar
Som plöjer fåror

Fåror är ålderns fägring
Allt verkligt all hägring
All ångest all belägring
Tankar som bojors ring

Vi alla har vårat ok
Vad är det för tok
Som inte tror
Att tankar gror

Jag badar i sorg
Och dränker mig i glädje
Söker mig till ljuset
Slukas av mörker

Vi är på väg nånstans
Döden är vår ändstation
Vad var nånsin min mission
Om den nånsin fanns




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-11 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP