Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är min vän (Insomnia)


Natten är min vän
Ändå är jag ensam
Ensam med ensamhet
Ångest i nattens timmar

Natten är min vän
Fyrbenta vänner
Fyller min säng
Fyller mitt hjärta med purr

Natten är min vän
En tass och en nos
Timmarna tickar
Flyr sin kos

Natten är min vän
Min vila mina tankar
Mina grubbel
Reflekterar mina trubbel




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-11 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP