Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En ny dag

Inget är mer värt än denna dagen
När nytta kan dras av det som var
Och något kan göras åt den framtid som finns kvar
Mest av allt gläds jag åt nuet

En ny dag

Då är inte nu
Men blir till nu
Skapar vårt nu
Inför i morgon

Jag njuter av nuet
Och lyfter min blick
Inför allt det goda av livet jag fick
Tiden har passerat
Bara minnen finns
Granskar dem från nuets lins




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-11 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP