Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Privat foto…I grundskick hedersamt


Din ära

I grundskick
Tar fotot med ljuvliga lampan som ett exempel på hedersamt bruk
lysa dina egna klara ljus.
***
Dig själv som andra förlåta bekänna återskapa…
Som
i möjligaste grundlystern skapades till på grundskick

Konstant frid i hedersamt bruk
…Din ära

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 10:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vilsamt, ljust på flera sätt.
2024-03-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om kärlekens och medmänsklighetens ljus.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP