Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blytonad himmel

Jag skriver för att jag inte kan prata;
orden har fastnad i rostig amalgam
halitosen förorenar stavelsernas förgrening

En briserande täthet förseglar mina läppar;
smälter samman med en blytonad himmel
käkmusklerna värker av hettan
meningarna rinner längst min bröstkorg

Språket blir en redning i den porösa sörjan
ett ankare till stillhet
men också ensamhet

Det är svårt att dela en sida över ett glas vin
frustrationen över att inte kunna formulera sig
och framstå som en lögn, ett fiasko
en streber på dekis

Det är en ständig kostnad
att ta sig från punkt A till punkt B
förflyttningen mellan människor, bostad, tid
har alltid varit ett av de större problemen




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-13 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP