Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av dig


Sista gången
Jag såg dig
Du såg tärd ut
Nu har du lämnat
För din hädanfärd

Bilder av dig
Inom mig
Ditt leende
Din röst
för många en tröst

Din tvekan
Inför ditt val
Dina kval
Jag minns fastän
Länge sedan

Var han rätt
Du tvekade
Men ni växte samman
För sorg och gamman

Din vänlighet
Din tro
Din uppriktighet
De som kände dig vet
Det är ingen hemlighet

Du har lämnat kvar
Så mycket sorg och saknad
Och så mycket minnen
Som fyller våra sinnen
Men glädje att minnas
Du kommer alltid att finnas

Nu får du dansa och leka
Himmelens verklighet smeka
Måla vart penseldrag
Leva varenda dag

Tills vi ses igen




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP