Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sammanflätade



Sammanflätade
och åsidosatta
Väntande på oss
där vid vägens slut

Allt det vi ville
allt det som blev
och allt det som
aldrig nådde
hela vägen fram

Dina drömmar
mina drömmar
Allt det som var
en gång
på gott och ont

Väntar där
ännu en gång
vid vägens slut




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-14 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt havslandskap!

Människans slut är Guds början.
2024-03-14

  Kungskobran VIP
Följ mig bortåt vägen så syns vi längre fram
jag går min väg du går din väg det är vår väg det är en svår väg.
Povel Ramel

2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP