Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga säga ja

Just i detta ögonblick är ordet i mitten av alla tankar. Medan jag vandrar vidare till fullhetens alla moment, höjs ögonen till himlen. Ser min frälsare komma ner från himmelen. Värme i hjärtat, stillhet i tankarna och enorm glädje i hela mitt jag. Denna stund är alldeles magisk, sökte och fann det eviga. Ger min erfarenhet vidare, låter ljuset skina i alla människor. Delar ankomsten av friden till min närmaste vän, sedan till helheten mänskligheten.

Nu är den oövervinnerliga nåden omsluten med Guds kraft. Mitt faktiska ord står som en intresserad tro intill allting som nu lyser upp hela vår värld. I hjärtat bultar passion i högre minnen, ett nytt sådant är friheten. Andens frukter och hjärtats minnen, håller mig och alla andra redo. Det vi söker är nu anlänt på vår planet, detta är en säkerhet i att våga tro. Tar ett kliv och detta bär frukt i en tidlöshet, allt är moget att omfamna i nutiden.

Ett lyckligt resultat som bygger en säker livsform, landar på vår jord med ett uppdrag. Riktade ord i ljus och tillit till vår himmelska fader. Nu åker vi och där livet existerar är vi alltid högt älskade. I alla länder och med givna gåvor, ömt mottager nuet en fridfull eftertanke. Låter extra magnifikt i de mjuka öron gluggarna, vid en viskning som nu fört oss tillsammans. Här är vi just nu inom en kärlekens levande verksamhet. En mäktig händelse, ett troget löfte i alla som tar steget och säger ja till Jesus Kristus.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-15 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP