Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla sätt att gömma sig på är bra utom de dåliga.


Fina fönster


Vitmenade små rutor,
valvbågar
vem hittade på det

Kanske någon som
insåg att det sköna yttre
tar blicken från ett dunklare inre.



9/3 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-15 15:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Tänkvärt!
2024-03-16

  Kungskobran VIP
Vackra fönster gjordes bara förr i tiden
De moderna är trista utan finess men praktiska.
2024-03-16

  TrollTörnTrappan VIP
Fascinerande uppslag! Jo, man kan faktiskt undra vem som "hittade på" att fönster skulle vara fina att iaktta utifrån...? (plus potentiellt dubbel innebörd av "insåg"?!)
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP