Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandras


Vi andas varandras luft
Vi känner varandras närhet
Din närvaro känner jag
Din röst känner jag

Vi är varandras själar
Vi delar samma rum
Samma tanke
Samma lugn

Du möter mig i drömmen
Vårt gemensamma hemliga rum
Så högtidlig är den stunden
När tiden har stannat stum

För mig lever du alltid
För mig är du aldrig glömd
I mitt inre är du gömd
I mitt liv är du allt




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-17 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP