Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen

Jag går igenom det scen för scen
men fastnar vid dina händer
börjar räkna fingrarnas leder
nagelbandens precisa placering
det röda lackets emaljerade yta

Tiden inom mig står stilla
andningen fortsätter av vana
allt annat är avstängt

Jag vill absorbera dig i detalj
jag vill att du rör mig
tanken spelas upp
om och om igen
etsar sig fast
en oförglömlig kvardröjande känsla




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-18 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP