Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyllnadsmassa

Det är stumt när mina fingrar rör pappret
jag letar efter struckaturer som inte existerar
härleder pappersmassans historia
med trevande penndrag

Jag blir sjösjuk av svindel
här från botten
inte ens utsikten är något att ha
det är ett blankt landskap
som trummar inom mig
och en väntan på något jag inte kan placera

Jag försöker att vara ärlig
precist tranchera mina känslor
men resultatet är en köttmassa som blöder
en person i upplösning

Grunden är grumlig
tankarna utspridda
det finns inte längre någon eld
bara blöt stickande rök
allt känns för långt, utsträckt och tunt
det har skapats ett mellanrum inom mig
orden räcker inte längre som fyllnadsmassa





Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-19 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP