Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, starkare än vatten

Djupet du vilar i
en gränslös havsbotten
som växer tidlöst
okontrollerat
och kraftfullt


Du ligger där
fylld av längtan
att någon gång få nå ytan
kunna andas
bara vara levande
mänsklig
resten av livet
tilsammans med mig

Vi möts med blicken
tårfyllda ögon
jag försöker nå dig
ta tag i dig
vill inte se dig lida
det dödar mig
långsamt

varje tår du fäller
blir havet allt mäktigare
och risken blir större
att du aldrig når ytan
så gråt inte min vän
gråt inte


jag väntar på dig
vid havsytan
för evigt






Fri vers av Camillaa
Läst 966 gånger
Publicerad 2006-08-21 14:15



Bookmark and Share


    Vizzly
Oh, bra dikt O.o 8] Och snygg bild ;]
2006-12-18

  Jeanette
att kunna vänta på någon i en evighet det kallar jag kärlek.
Underbart skrivet :D <3
2006-12-17

  J. Novkovic
Underbar dikt!
2006-09-03

    inmeddiginålsögatkamel
Kärlek är stark starkare starkast!! :)
2006-09-03

  edvin medvind
Den här var väldigt fin. Kärlek är starkare än allt, det är därför vi behöver den så mycket.
2006-09-03

  NeverAngel
Speciell, Levande och Underbar.
vad mer kan man säga ? :) mkt fint.
2006-08-29

    Imagine
Detta var en av de bästa dikterna jag läst... riktigt fin!
2006-08-27

  The Third Poet
*snyft*, Titeln suverän, texten ännu bättre och du måste vara underbar :$...
Denna påminner mig mycket om en scen från Spirited Away på slutet när den lilla flickan och draken är under ytan :)... sköööönnnt
2006-08-26

  Neal
Verkligen jättebra !
2006-08-26

  Marcus Olsson
Vackert, vackert
2006-08-26

    Liten Karin
Vilken känsla....välskrivet och helt fantastiskt. Tycker om när du fäller in med kursiv text,det förstärker känslan ytterligare(Om det nu går att få det ännu bättre?! :)
2006-08-26

    ej medlem längre
Oj vilka fina ord... Obeskrivligt... Den vackra bilden stärker diktens helhet .. och jag ryser...
2006-08-25

    Erika H
otroligt!
sådan känsla för ord
så välformulerat
känner ett starkt ljus mitt i det mörka

måste bara säga:
vänta inte för länge
du måste dyka ner snart

cissi
2006-08-25

  Hon, Hanna
Underbart härligt vackert!
2006-08-24

  sazza
hej camilla,kärlek,starkare än vatten var så vacker.hur länge har du skrivit dikter?den var väldigt romantisk//sazza
2006-08-23

  Bissen
Jag tyckte den var helt underbar! Du växer i ditt skrivande, det syns!
2006-08-22

  Islandir
Väldigt vacker, aningen för mycket, men fin känsla.
2006-08-22

  Lovisa Holmgren Ramadanovic
underbart...!
2006-08-22

    ej medlem längre
Mmm jag väntar förevigt..
2006-08-22

    Elie
väldigt genialiska och fina ord.
jag gillar också:
"varje tår du fäller
blir havet allt mäktigare
och risken blir större
att du aldrig når ytan
så gråt inte min vän
gråt inte"
2006-08-21

    Mr. Edward
"varje tår du fäller
blir havet allt mäktigare
och risken blir större
att du aldrig når ytan
så gråt inte min vän
gråt inte"

Genialiskt.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa