Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftspår i luften

Det finns en särskild doft i luften

När regn eller snö ska till att falla

En doft av råhet och kyla

Som tränger igenom 

De annars påtagliga dofter och lukter

På samma sätt som det efter

Att ett regn har fallit luktar rent

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 06:40



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ljuvlig betraktelse....
2024-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP