Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnoförtryck

 

 

flera länder i Afrika

tänker lagstifta

om könsstympning

och förbjuda flickor

att utbilda sig

 

kan detta kallas att utveckla 

sitt land och sin kultur?

bakåtsträvare vill återgå 

till en kvinnofientlig kultur

med tortyrliknande former

och detta i nådens år 2024




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-22 09:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Diktatur under otäcka former!
2024-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande, ryser närjag läser din text.
2024-03-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Någon frågade mig, något sådant här händer i Sverige just nu och hur mycket situationen skulle förbättras om Victoria kom till makten?
2024-03-22

  Kungskobran VIP
Otroligt
Hota med att stoppa alla bidrag
money brukar tala
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP