Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lodning


Tyst tystnad
blir jag.
Andra dansar och sjunger —
Jag är tyst med fantomen
som fortsätter att vara du.
Svep in mig i den bilden —
Det lockar mig
och jag följer.
Jag kan hålla dig varm
när mörkret talar till sig själv.
Håll dig kall om du kommer nära
för att värma dina lår mot mina.
Kan tänka för dig när du vill
och meditera långt in i rymden.
Racing för att försöka hänga med
i den inre flygningen
av min sökande själ.
Jag har
tid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kosmopoliten
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-22 15:12



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Den yttre verkligheten kontrasterar med introverta bilder. Längtan och vemod. En gripande dikt.

"Tyst tystnad
blir jag." en vacker formulering
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten