Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Törstig igen på drycken honning mjöd..dikten går att vända och vrida hur man vill.


Släckte din törst

Såg att du sökte någon som du inte visste vem
Du, någon som tycktes något vilsen möjligen rätt plats…?
Ditt varande tycktes som en äkta varm människa
och som ännu trodde på ”mjöden” och på kärleken
*Ja se denna goa produkt av honung som vi blev välsignad med.*

Och mig förstod att du ville möta. I mötet vi
och vem kunde ana att det var du som skulle efterträda
efter så många år…

*Men ingen tvekan du släckte din törst jobbade och slet
och blev törstig …*

I minnet lever. Det vackra bevarar i hjärtat som ett av det finaste
mötet, och livet särskilt i vårtid nu och det som var
det vackra kan ingen ta ifrån mig…

Mötet i kärlek

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 10:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Som när en skön vindpust drar förbi. Någonting flyktigt, men som du ändå väljer att behålla. Ingen kan ta det från dig, så sant.
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP