Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi ville


Hela varandra

Vill vi så kan vi hela varandra

..om vi vill..

Se oss för det vi är inte skuldbelägga utan lyssna in
..om vi ville

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 10:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Precis. Enkelt men väl uttryckt om det viktigaste av allt, vår solidaritet som tyvärr har kommit på skam.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP