Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av innerligt en stund


Hunden

Han familjens kel hund blev så glad så han visste inte till sig…
så glad att han nafsade på …ja …rent av bet, i mig direkt och
därpå, slickade i go varmt mina
händer.
Nog så sant att innerligt av glädje i båda två av att mötas..
…Kelade på en stund innan jag åkte

Wow för våra goa vänner husdjur som alltid ger en sådan tillfredställelse.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 11:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det där är så typiskt hundar. Syrrans schäfer Napoleon kunde i sin glädje att få kela springa omkull folk.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP