Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet


När livet når slutet
Då går jag mot ljuset
Då lämnar jag alla nära
Och alla kära

Då är min tid utmätt och slut
Och alla ljus har brunnit ut
Men rosorna blommar alltjämt
Och åter kommer glädje och skämt

Vidare, vidare går livet
Men för dig är livet en gåta
Du vet inget - vill bara gråta
Men för livet är det givet

Vidare, vidare
Stanna en stund
Lämna sen din minneslund
Friare, friare

Sorgen blir saknad
Glädje blir räknad
Allting förändras
Allting kan ändras

Dagen du finner
Någon på vägen
Viskar ditt namn som en sägen
Dagen du vinner

När livet kan börja
När du slutar sörja
Då ljusnar ditt sinne
Till ett vackert minne




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP