Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takt

Deras dans äger och fängslar oss.
Dag och dess partner, natt.
Deras färger möts och passerar
I sekvenser av balanserat ljus.
O att vara i takt till deras takt -
Att svaja en tid med hjärtats mörker,
Sedan vara i frihet.
Tänk att vara piruett med dagen
Under en batongs bestämda takt.
Deras tajming är alltid korrekt;
Men vi släpar efter och misslyckas med att rimma -
Tidens barn snubblar för att hålla tiden.




Fri vers av lundagatan
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-23 17:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan