Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Om jag smakar


Bara mer

Om jag inte smakar av det goda
finns inte suget
..men;…
om jag smakar av det goda så vill jag bara ha mer

Jag, jag jag…
Så gott och mumsar på...
;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-24 10:57



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hihihi, här har du en gottegris till.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP