Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto prat..Skor i aktningsvärd ålder kaserade


Ur brukade innetofflor

Utnötta, ur sortimentet ut gått som utstötta…
brukade
tills sista sucken droppen sulor i släp.

Ner slitna inpå skinnet men som mina käraste inne skor

Tofflor, som toffelhjältar, som nu gjort sitt.

Ner-nötta i ack så svårt skiljas från;
I hög ålder aktningsvärda. Och
i minnet som lever kvar.


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 15:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt när något man är van vid och gillar slits ut. Håller med. Gotlänningar som inser att träbåtarna har blivit sjöodugliga låter dessa bli ett med jorden på ett långsamt, naturligt sätt. Vem vet, kanske funkar det med tofflor också.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP