Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Till tröst

Ner mot
vik och strand
att dämpa
hjärtats
dunkande slag

för att stilla
den inre längtan
jag bar

In över sanden
och i sjöfågelns
skriande röst

fanns där att få
helt nära ett hav
både ro och tröst






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-25 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Din ensamhet har stränder in mot ljuset" (Ylva Eggehorn)
2024-03-28

  Kungskobran VIP
På havet vill jag bo
där får jag lugn och ro
njuter av sol och vind
seglar fritt som en hind
Lyssnar på havets symfoni
det är evighetens melodi
där vill jag leva där vill jag dö
tills det dags att säga adjö




2024-03-25

  alicja lappalainen VIP
naturens läkande kraft
2024-03-25

    Lena Staaf VIP
Så fint! Vågors rörelser och lek är lugnande.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP