Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår i mitt hjärta.


Ädelsång

Sjung en ädel sång om sköna smaragddagar:
Om havsvindar som strömmar genom ditt flytande hår
Med delfiner som hoppar upp till din safirblick
För att fånga orden som dina läppar vågar ut.
Dröm sedan mjukt om silvernätter
Och sinnliga guldstunder under exotiska lundar
Då stjärnor, dagtidens ankeriter,
I nattmörkret ringer ut vad dagsljuset sökte svar på.
Sjunga, måla och mjukhet är nära varandra,
Så är även hjärtats poesi inom din själs räckvidd.
Kom nära, min kära!
Upptäck om inte en kärlek
Kan hela oss två.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kosmopoliten
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-26 12:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Mörk är jag, men vacker,
ni Jerusalems döttrar,
jag är lik Kedars hyddor,
lik Salomos tältdukar."
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten