Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklösheter


Orden
de förlupna

Som
ur
avgrunden
for

Har åter
förpassats
in i sina
svarta hål

Bort från
platsen
där vi bor





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 09:48



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
…Ja så mänskligt där man inte alltid tänker sig för.
Så skönt att kunna förlåta bli, förlåten då.
2024-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Tig då.
2024-03-27

  Kungskobran VIP
Att tala är silver
att tiga är guld
2024-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att endast en fullkomlig man - eller kvinna - förmår tygla sin tunga.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP