Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra dikter direkt från Gud

 

 

den territoriella gröna färgen som någon vält ut på gatan
jag går där i mina vita gympaskor
och har en stor smältande glass i handen
rosa gräddglass som smälter över handen och
armen tills halva kroppen är rosa
jag går på gatan i mina vita gympaskor
och man kan se månen trots att det är mitt på dagen
och halva min kropp är rosa
som en idiot
med en glass i handen
jag går på den territoriella gröna färgen som någon vält ut på gatan

 

____________________________________________

en konstapel står mitt på gatan
och vinkar in tjejerna i sin bil
jag med solglasögon
som en idiot
i randiga shorts
tänker att David Hockney kan måla en bild
som jag kan försvinna in i
istället för
att gå på den här
fula gatan

______________________________________________

 

ping pong dröm
bubbelgummaskin
i hjärnan
alla nebulosor
som växer och blommar ut till gröna
LSD-kapslar
fyllda med vaginor
ur vilka kosmos återföds
ur sin egen död
gång på gång
på gång
tills all LSD är slut
och Gud får huvudvärk
och tar livet
av sig pga
bakfylla

 _______________________________________________

 

Nike eller Nyx
det är gröna spottloskor
från en utomjording
på asfalten
människorna står bredvid och tittar på
och jag bär en liten hjärna i min hand
stor som en valnöt
och den smakar sött
så jag tar en tugga
och blir en behaglig dvärg
som står på gatorna
i sköna shorts
och tittar på kvinnor

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-27 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP