Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat..Alen bristande ut i lite gråton men så skön


Salut för våren

Alen brister ut i…

Alen, som vide kissar krypandes bristande ut på nytt
äntligen våren, salut för den…
…som in grytt där som
vintern har tagit slut

För tung har vintern varit men nu gett sig av
och farit in till kung Bores land
sina gömmen, för kommande säsong med skidor i skogen och
Arbetshästen sina tömmen

Våren mot sommar för häst med plogen i landet och
Dans på logen
..ja du vet ju resten som kommande…
vorden

Salut för in den fina närmande våren framåt i färgglans

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-28 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om årstiderna.
Fotot, ögonfröjd.
2024-03-28

    Lena Söderkvist VIP
... och katterna plirar i solen. Lantligt och skönt betraktande text.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP