Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forum



Demonernas värld
i det globala perspektivet
bör vi akta oss för
om vi vill överleva
Deras krafter är farliga
och internationella
med kontakter
i krigsindustrin
En bidragande
anledning
till att överleva
i ett läge
som detta
är att förstå
allvaret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-03-28 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP