Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat..”Goa vän mitt lyckopiller strof ur min sångtext ”Nära dig” år 2000


Lyckopiller


Lycka
planterar accepterar
hanterar
varsamt varandra
älskling
lycka för dig är lycka för mig
Glad påsk

*Tacksam för att finnas
och tack för alla lyckopiller du är ett lyckopiller goa vän*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 09:04



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vänligt, kärleksfullt. Glad påsk till dig, vem orden än är riktade till.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP