Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda liten fågels drill…



Vad var det för fågel
som sjöng sina verser
en nedstämd och mulen dag

Gick ut om morgonen
för att söka få ett svar
fastän fågeln
då redan borta var

Ändå var det
just den fågelns drill
som förvandlade
den dagens nedtyngda grå

Till en dag
mycket ljusare än så






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-29 10:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tank att lite kan göra så mycket
2024-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Även här sjöng fåglarna för full hals när vi gick till ICA för att handla.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP