Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(180)

 

 

 

i skymningsljuset
villfarelser växer
som blå alger på huden
jag har börjat få fjäll på ryggen
 mina ögon är vitare än natten
jag sitter vid ingenstans
och skriver mig hem till dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-29 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP