Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurendrejeri



När allt
ska göras om
för att bli
någonting annat

För att
ge oss allt vi
söker

Med falska löften
om perfektion

Då är det lätt
att vädra sig till

Ett stort mått
av penninghunger
och desperation
















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-31 22:08



Bookmark and Share


    Askanden
är det perfekt
är det inte perfekt

perfektion är sken
till och med hos något omhuldat
som

"gud"


2024-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Materialismen är en snara.
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP