Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggans barn


Ni alla vaggans barn
omgivna av vildrosors törnen och
komna från samma klan.
ni har alla gått på den väg 
som nu sövt er till ro

Vinden kommer vinande från nord och 
för med sig mödrars klagan


Ni bäddas in under rosors täcke.
även om rosorna vissnar
värms ni av jordens mylla

Vaggsången som i vinden hörs
vill vaggans barn hylla




Fri vers av Rosen VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-08-21 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP