Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från en poet


Det knackade på dörren
en dag
kraftfull vind drog fram
den dag
livets fullbordan infriades

Vi öppnade för det okända
som gav
tankars och känslors storm
inom oss
till att befrias ur livets fängelse

Med hjälp av denna kraft
stärktes vi
i begynnelsen av ny tid
där allt
äntligen fann sin självklarhet

Universum blev livets fader
dess spelrum
av oss utforskande där svaren
skänkte ro
för allt som skrevs var sanning.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-21 19:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
gillar denna...mångtydig...ändå en underliggande mening om de liv/människor som ges \"friheten\" att komma ur det \"instängda\" till \"friheten\"...med allt vad det innebär...

min känsla och tolkning...
2007-06-08

  KonstigaKatter
\"där alla
linjer livets poesi bär\" - ah! så koncist... ja, varje rad bär en bit ur våra liv. Fin dikt.
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP