Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


April April din dumma sill…

Våren gör som våren vill
och har så alltid gjort

Nu lurar den oss april
bara för att den vill

Leker tafatt med våra
känsloliv

När den ena stunden
lyser i backen av krokus
och scilla

För att stunden därefter
låta regndroppar trilla
och snösmockor slå

Den där våren i våra
drömmar

Tycks vara lynnig
som få

Men älskad
och efterlängtad
är den ändå alltid ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-02 08:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vår-tids befriande skrivet!
Tjaa bättre dum sill än
en sur-strömming?
;)
2024-04-02

  Kungskobran VIP
Våren gör en salut
men slår sedan bakut
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP