Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade apostrofer


Prognos

Den 2:a april 2024

Minus 1 grad Celsius utomhus

Snöyra och en bitande vind

Kylan tränger sig på

Plötsligt snöfall

Nu i April!?

Våren var på gång

Men fick ett abrupt stopp!

Varningar för halka

Utan vinterdäck

Kommer fordon fram idag?

Svårigheter för kollektivtrafik

Uppmaning att stanna hemma

Inomhus är det varmt

23,7 grader Celsius

Elelementen värmer fint

Tack och lov att elen fungerar

Ägnar en tanke åt de som

Är ofrivilligt hemlösa

Med all utveckling inom många områden

Varför finns det hemlösa 2024?

Förfärligt att det ska finnas

De som är hemlösa år 2024!?

Vädrets makter skäms inte

Men människor med makt

Har både möjlighet att åtgärda

Hemlöshet och göra andra hemlösa

Oavsett om det snöar eller inte

Den 2:a April

Vi borde betänka våra beslut

Mer noggrant genom en prognos!

 

Taleptox Skrev

Den 20240402

<+>

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-02 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP