Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…I trygghet med tupplur


Lurvtussig”kyckling

Kycklingen som något ”lurvtussig” efter påskens fröjder fortfarande hänger med. Här tycks ha burrat in sig ordentligt för där ute i snön är det ganska kyligt ännu och så har den väl busat på med sina små syskon som brukligt.
Nog det bästa kanhända för lillen att nu sätta sig i trygghet i blomkrukan ja krukan går att använda till mycket som för att vila upp sig lite; ser hur den nu pressat ner sig som syns riktigt skönt ut för lille sötisen som passar på och tar sig en tupplur.
***
Tuppluring-arna där ja nu har dom väl fått ledigt en stund;
men fru höna då som kämpat med alla småkycklingar; …..
Ja så det kan ske men skydd i varje fall som här den sista av de små som klarat av påsken och minst i något lurvig men som sagt fint med blomkrukan att krypa ner i.
;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 14:54



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så gulligt och rart det kan bli. Att krypa ned... ja, det vill man i april. Morgnarna är alltjämt kalla.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP