Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under revidering




Kantad väg



I nattens timma
en skogsstig

kylig vind 

små varelser
under lövmatta


Under flykt
kantad väg 

genom årtusenden
jagade villebråd

en luffare, en själ
söker ett svar

till
den stigen
det värdet

sin

en tröst
inför ljuset






Fri vers av Rosen VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-08-21 19:33



Bookmark and Share


  Lollan_
fiint :)
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP