Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap

 

 


När ditt hjärta
är kallt och fruset

skall jag hålla om det
med mina kupade händer

hålla kvar

tills isen har smällt
och värmen återkommit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-04-03 09:21



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kärleksfullt
2024-04-11

  Eva Helene VIP
En sådan vän är en ynnest att få ha.
Fint detta.
2024-04-04

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2024-04-03

  Leif Daniel Isaksson VIP
islossning
2024-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
Vackra och vänliga ord!
2024-04-03

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om kärlekens kraft.
2024-04-03

  InzanityQueen
Ger hopp, jättefin text!
2024-04-03

  Kungskobran VIP
Mitt hjärta vilar i faderns händer
vad som än händer
2024-04-03

  Maria Sundelin VIP
En fin handling
Kramar
2024-04-03

  Öknens Ros VIP
Fint om värmande händer för ett kallt och fruset hjärta!
2024-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP