Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


Hitom dödens realitet

I livets värld vill jag leva

Hitom dödens realitet

I ödmjukhet till Herren Jesus

Avlägger jag min tro

En man av Guds nåd

Han var minsann

Bedragen av människors

Brister och klena tro

På hans tro på att vara

Sanningen, vägen och livet

Hans lidande och tro var stark

Genom Guds välsignelse

I svaghet en människa skynda

Att hänge sig åt sin tro

Det som livet bjuder i all sina

Mångtydiga bedömningar

Inte alltid ger vad vi önskat

 

Taleptox Skrev

Den 20240403

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-03 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP