Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid av andlös sikt


Nya ögon att följa

strandlinjen med

Hur vidderna öppnar upp

böjer av och slår an


Klangen till en tid

av andlös sikt

och en frihet

för alla de segel

att veckla ut




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-03 13:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Andmäktigt vackert. Ett bildspel spelas upp framför mina ögon. Orden bär som vind på seglingen
2024-04-11

  Elinor Sörensson VIP
En härlig tid i antågande.
2024-04-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP