Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök


hur nära du än kommer
hur nära du än står
är du ljusår från min krona
den håller jag högt över armarna
högt upp i skyn

hur nära du än klistrar dig
hur nära du än skriker
når du aldrig min inre kärna
den ligger djupt nerbäddad i min trygghets mull




Fri vers av MariL VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP