Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo


vill inte vara här

men jag kom tillbaka
ser dig inte nu heller

de sa ju att vi kunde mötas här
varför är du inte här

är hatet så stort

önskar att du varit nån annan
din titel men mer en trygghet

dansar runt min grav
väntar på att

dina händer

ska knuffa

vill inte vara här
men söker svar

som jag aldrig kommer hitta

längtar efter kramen och trösten
men inser

jag kommer alltid längta




Fri vers av MariL VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-04 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP